Cene

Besplatna proba 30 dana bez ograničenja!

Registracijom dobijate 30 dana besplatne probe MagelanApp web aplikacije!

Standard

2500 din/mesečno
pogodno za subagente
  • izrada dokumenata i priznanica
  • evidencija uplata i isplata
  • baza kontakata i partnera
  • pretraga destinacija, smeštaja i aranžmana
  • neograničen broj računara
  • 30 dana besplatne probe!
Registrujte se i probajte besplatno!

Često postavljana pitanja

Šta se dobija registracijom probnog perioda od 30 dana?

Dobija se potpuno funkcionalna MagelanApp web aplikacija koju možete besplatno testirati 30 dana, bez ikakve nadoknade, ograničenja ili obaveze dalje saradnje. Ukoliko se odlučite za korišćenje MagelanApp web aplikacije obaveza će Vam biti samo mesečna pretplata paketa koji ste izabrali.

Da li postoji obaveza korišćenja aplikacije nakon isteka probnog perioda?

Ne. Ukoliko MagelanApp aplikacija ne zadovoljava potrebe poslovanja Vaše turističke agencije, niste u obavezi da nastavite sa njenim korišćenjem.

Kakva je procedura oko raskida saradnje?

Ne postoji neka posebna procedura jer Vi jednostavno nećete platiti pretplatu za sledeći mesec i time je saradnja suspendovana tj. Vaš nalog biće privremeno suspendovan. Ukoliko nakon 60 dana ne produžite pretplatu smatramo da ne postoji interesovanje za daljom saradnjom i Vaši podaci se brišu.

Šta se dešava ukoliko se propusti mesečna pretplata?

Ukoliko se nakon propuštene pretplate želite vratiti na Vaš nalog neophodno je izmiriti prethodno zaduženje ili registrovati novi nalog, pri čemu dobijate aplikaciju bez podataka i probni period od 30 dana.

Kakva je procedura za plaćanje?

Ukoliko se odlučite za korišćenje MagelanApp web aplikacije potrebno je da nas kontaktirate, nakon čega ćemo Vam dostaviti predračun na osnovu koga ćete izvršiti uplatu. Nakon evidentiranje uplate Vaš nalog biće aktivan narednih 30 dana.

Da li se potpisuje neka vrsta ugovora?

Ne. Ne postoji potpisivanje obavezujućih ugovora o saradnji, ali postoji obaveza saglasnosti sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti, pre registracije.

Koliko su podaci agencije sigurni?

Podaci agencije su u potpunosti sigurni i mi garantujemo za njihovu sigurnost - svakodnevno se izrađuju rezervne kopije, arhiviraju i čuvaju na sigurnom. Ono šta ne možemo garantovati jesu lozinke korisnika jer oni sami definišu svoje lozinke, ali ono što mi preporučujemo jeste da se za lozinke ne koriste datumi rođenja, imena ili neke svakodnevne reči i izrazi.

Imam još pitanja koja ovde nisu navedena?

Preporučujemo odgovore na pitanja na stranici Podrška, kontakt putem e-mail-a, skype naloga, forme na stranici Kontakt ili kontakt putem neke od društvenih mreža: facebook ili twitter.